Portfolio Sander van Dijk
Magali Down Under
People 4 All
Koen. Portfolio
Green Health Center
Miltenburg AV
Van Zijverden
Rachel Flik EHBO & BHV
Ontwerp Kinderopvang De Notedop

Het kleurrijke portfolio van Arrowww Media,

Klik op de kleuren balkjes om door het portfolio te bladeren.

Webdesign van Arrowww Media,

Bij Arrowww Media weten we wat belangrijk is voor een goede website: Duidelijkheid en uitstraling.
De informatie waar de bezoeker naar zoekt moet makkelijk te vinden zijn en de uitstraling van de website moet overeen komen met de identiteit die u, als bedrijf of particulier, wilt uitstralen. Wij, van Arrowww Media kunnen dit voor u realiseren.

Hoe Arrowww uw website bouwt

Wij zijn een jong bedrijf en werken met de nieuwste technieken op het gebied van web-design. U heeft veel vrijheid in het ontwerpen van uw website. Deze wordt technisch zo gebouwd dat content (de inhoud) gescheiden is van de opmaak, door middel van het zogeheten CSS ( Cascading Style Sheets ). Op deze manier zal hoe u uw teksten en inhoud plaatst geen invloed hebben op het ontwerp van de website. Daarnaast is uw website door deze overzichtelijke opbouw makkelijker terug te vinden met zoekmachines als Google.

Google Analytics Chart Arrowww regelt naast het ontwerp en de ontwikkeling van de website voor u de hosting en domeinnaam als u die nog niet gereserveerd heeft. Omdat wij met zorg een website bouwen en we begrijpen dat u, als klant, graag inzicht wilt hebben in de populariteit van uw website, bouwen wij als extra service, “Google Analytics” in. Met deze gratis applicatie kunt u onder andere de bezoekersaantallen van uw website eenvoudig raadplegen.

Arrowww Biedt een hoge kwaliteit. Zo controleren wij de website in de meest recente browser’s op fouten. De paginavermelding in de adresbalk van de browser is ook altijd een schone link. Dit verbetert de vindbaarheid van de website. De website is op alle schermresoluties te bekijken. Ook de zogeheten “favicon”, het kleine logo of plaatje in de adresbalk voor de URL, wordt niet vergeten.

Firefox Logo Wij maken regelmatig gebruik van bewerkingen waarbij een Flash Player of het programma Quicktime Player voor nodig zijn. Mocht de bezoeker deze programma’s niet hebben, dan zal er aangegeven worden waar deze gratis te downloaden zijn.

Bij het bezoeken van een link die vroeger nog bestond maar nu niet meer bestaat, verschijnt een melding dat de link niet meer werkzaam is en dat de bezoeker terug kan keren naar de voorpagina van uw website.

Uw website kan gevuld worden met de meeste uiteenlopende onderdelen. Onder andere een webshop of virtuele rondleiding van uw bedrijf/showroom, maar ook Flash onderdelen of een fotoalbum.

De volgende onderdelen zijn door ons te realiseren: Webshops, Forums, Web formulieren (bijvoorbeeld voor contact op te nemen, of in te schrijven voor een nieuwsbrief), Gastenboeken, Flash applicaties, Animaties, Virtuele rondleidingen, Fotoalbum's, Google-maps kaarten, Youtube filmpjes en weblog's. Mocht uw toepassing er niet bijstaan of heeft u een speciale wens, dan staan wij hier altijd voor open. In overleg kunnen wij bepalen of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Google Logo Samen met u kijken we met u hoe we de website optimaal vindbaar kunnen maken bij grote zoekmachines als Google. Dit kunnen wij bereiken door de website zo te bouwen dat belangrijke informatie makkelijk te traceren is. Door de opmaak en het ontwerp van de website toe te passen op de formules waar zoekmachines mee werken, kunnen we uw website optimaal bereikbaar maken.

Arrowww gaat als volgt te werk

Oriëntatiegesprek
Om te kunnen voldoen aan uw wensen vinden wij het belangrijk om kennis te maken met u als klant en uw ideeën. We nodigen u dan ook graag uit voor een oriëntatiegesprek. In dit gesprek worden uw wensen en eisen besproken. Wat voor uitstraling wilt u het ontwerp meegeven, maar ook, wat voor informatie wilt u overbrengen en hoe kan dat het beste gepresenteerd worden aan uw doelgroep. Hierbij kunnen wij u adviseren.

Eerste ontwerp fase
In de eerste ontwerpfase wordt de structuur van de website duidelijk in kaart gebracht en een eerste ontwerp van de website wordt uitgewerkt. Naar aanleiding van dit ontwerp is er ruimte voor feedback van uw kant.

Ontwerp- en structuurbespreking
Hierbij tonen wij de voorlopige status van de website uit de eerste ontwerpfase. Hierbij krijgt u inzicht in hoe de pagina’s en het ontwerp er uit komen te zien.
In dit gesprek kan er feedback worden gegeven op de structuur en het ontwerp, waarna wij de website aanpassen. Dit proces duurt voort, tot het ontwerp volledig naar wens is.

Sketch

Technisch ontwikkeling
Nadat het ontwerp van de website akkoord is, kan het bouwen van de website beginnen. Dit duurt gemiddeld 4 weken afhankelijk van uw wensen.

Opvulling van de site
Uw website wordt gevuld met teksten en beeldmateriaal naar uw keuze. Met “My Arrowww”, het door Arrowww ontwikkelde Content Management Systeem, kunt u zelf eenvoudig eigen tekst en beeldmateriaal toevoegen. Meer info

Oplevering
In deze laatste fase worden de laatste wijzigingen doorgevoerd en wordt de website netjes afgewerkt. Er worden afspraken gemaakt over het toekomstig onderhoud van de website.
Daarnaast kunt u van ons advies krijgen over de toenadering van de juiste doelgroepen en hoe deze te bereiken zijn.